• Δυτική Θεσσαλονίκη: Καραβαγγέλη 68, 570 09 Θεσσαλονίκη|Λαγυνά: 15 χμ. Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Καβάλας
  • Υποστήριξη: 2310751241

Εκδήλωση με θέμα την Οδική Ασφάλεια

autosafe

Τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ AUTOSAFE, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 την εκδήλωση με θέμα την Οδική Ασφάλεια. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κύριος Αναστάσιος Μαρκουίζος (γνωστός με το ψευδώνυμο Ιαβέρης).

Κύριος άξονας της εκδήλωσης ήταν τα τροχαία ατυχήματα, που καταλαμβάνουν τη 9η θέση στη λίστα των κορυφαίων αιτιών θανάτου και ειδικότερα, σε ηλικίες 15-29 ετών. Η οδική ασφάλεια μας αφορά όλους. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που ως άνθρωποι και ως εταιρεία φέρουμε, στόχος μας ήταν να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους αρμόδιους φορείς και να συμβάλλουμε στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Θεσσαλονίκης για την υποστήριξή του, όλους τους ομιλητές, καθώς και όσους παρευρέθηκαν και υποστήριξαν τη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον θρυλικό οδηγό αγώνων Αναστάσιο Μαρκουίζο (Ιαβέρης) για τη συμμετοχή του και τα λόγια του.

Μεγάλη μας τιμή που παρευρέθηκαν για να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, ο συγγραφέας και ακτιβιστής Δημήτρης Αντωνίου και ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η σωστή ενημέρωση γύρω από ένα θέμα που μας αφορά όλους: Την οδική ασφάλεια.