• Δυτική Θεσσαλονίκη Καραβαγγέλη 68, 570 09 Θεσσαλονίκη | Λαγυνά 15ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας
  • Υποστήριξη: 2310751241

Autosafe App

Το Autosafe App είναι μία δωρεάν εφαρμογή για tablet και κινητά τηλέφωνα που θα σας βοηθήσει στην οργάνωση των στοιχείων του οχήματος σας που απαιτούνται να έχετε πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση του ΚΤΕΟ. Πρόσβαση στην εφαρμογή αυτή μπορούν να έχουν όσοι έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο οχήματος στην KTEO AUTOSAFE. 

Σκοπός της εφαρμογής είναι να μεταφέρει κάθε έντυπο αλλά και την ιστορικότητα του οχήματος σε ένα σημείο: στην κινητή σας συσκευή. Ως χρήστες μπορείτε να καταχωρίσετε οποιοδήποτε όχημα βρίσκεται στον όνομα σας ή του οποίου σας έχει ανατεθεί η διαχείριση του.

Μπαίνοντας στο κεντρικό μενού της εφαρμογής, σας δίνεται η δυνατότητα να πληροφορηθείτε για οποιαδήποτε πληροφορία έχει προκύψει από τον έλεγχο του οχήματος. Φυσικά, κάθε επανάληψη ελέγχου που πρέπει να γίνει στο όχημα σας, έρχεται σε εσάς σε έγκαιρα χρονικό διάστημα για να μπορέσετε να κλείσετε το ραντεβού σας μαζί μας εύκολα και γρήγορα διότι, όταν τα οχήματα δεν τηρήσουν τους προβλεπόμενος χρόνους ελέγχου, τότε σας υποβάλλονται πρόστιμα εκπρόθεσμου τεχνικού ελέγχου.

Εφόσον ένα όχημα προσέλθει για έλεγχο 3 εβδομάδες πριν έως και μια εβδομάδα μετά την ημερομηνία χορήγησης της 1ης άδειας κυκλοφορίας θεωρείται εμπρόθεσμο και υποχρεούται να πληρώσει μονάχα το κόστος παροχής υπηρεσιών του Ι.ΚΤΕΟ.

Ο πρώτος τεχνικός έλεγχος ΚΤΕΟ σε νέο όχημα γίνεται 4 έτη μετά από την ημερομηνία ταξινόμησης του καινούργιου οχήματος και στη συνέχεια επαναλαμβάνεται κάθε 2 έτη.

Κατέβασε την εφαρμογή σκανάροντας το QR Code:

Ξέχνα τη διαδικασία συλλογής έγγραφων και πέρνα εύκολα και απλά με ένα κλικ στη νέα εποχή Ελέγχου Οχημάτων.