• Δυτική Θεσσαλονίκη: Καραβαγγέλη 68, 570 09 Θεσσαλονίκη|Λαγυνά: 15 χμ. Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Καβάλας
  • Υποστήριξη: 2310751241

Autosafe App

Το Autosafe App είναι μία δωρεάν εφαρμογή για tablet και κινητά τηλέφωνα, που θα σας βοηθήσει να ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας. Πρόσβαση στην εφαρμογή μπορούν να έχουν όσοι έχουν πραγματοποιήσει έλεγχο στην KTEO AUTOSAFE.

Η νέα αυτή εφαρμογή σας εισάγει στον ψηφιακό κόσμο και με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που αφορούν το όχημά σας. Δίνεται ακόμη η δυνατότητα να διατηρείτε όλο το ιστορικό των ελέγχων του οχήματός σας. Ως χρήστες μπορείτε να καταχωρίσετε οποιοδήποτε όχημα βρίσκεται στο όνομά σας ή εκείνου του οποίου σας έχει ανατεθεί η διαχείρισή του.

Επιπλέον, μέσω e-mail σας έρχεται ενημέρωση σε έγκαιρο χρονικό διάστημα, για κάθε επανάληψη ελέγχου που πρέπει να γίνει στο όχημά σας, προκειμένου να μπορέσετε να κλείσετε το ραντεβού σας μαζί μας εύκολα και γρήγορα.

Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά και η Autosafe μπαίνει πλέον σε νέα εποχή. Κατεβάστε την μοναδική εφαρμογή ΙΚΤΕΟ στην Ελλάδα και επωφεληθείτε της έγκαιρης ενημέρωσης και της ευκολίας που σας προσφέρει. Επίσης, μην ξεχνάτε να κλείνετε εύκολα και γρήγορα το επόμενο ραντεβού σας online, μέσα από την εφαρμογή μας ή από την ιστοσελίδα μας online.autosafe.gr.

Κατέβασε την εφαρμογή σκανάροντας το QR Code:

Ξέχνα τη διαδικασία συλλογής έγγραφων και πέρνα εύκολα και απλά με ένα κλικ στη νέα εποχή Ελέγχου Οχημάτων.