• Δυτική Θεσσαλονίκη: Καραβαγγέλη 68, 570 09 Θεσσαλονίκη|Λαγυνά: 15 χμ. Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Καβάλας
  • Υποστήριξη: 2310751241

Γιατί τόσα πολλά ατυχήματα στον περιφερειακό;

perifereiakos

Λίγες μόνο σταγόνες αρκούν για να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Θεσσαλονίκη. Μικρά, ασήμαντα τροχαία έως θανατηφόρα δυστυχήματα σημειώνονται σε καθημερινή βάση στην περιφερειακή μας οδό. Αυτό συμβαίνει ακόμα πιο συχνά, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και τόσο ευνοϊκές. Τι κρύβεται πίσω απ’ αυτό; Ο προβληματισμός είναι έντονος και οι αιτίες που προκαλούν τόσα δυστυχήματα ποικίλλουν.

Επιστήμονες, ανά τα χρόνια, κατέδειξαν και ανέλυσαν τα λάθη που οδηγούν στα τόσο συχνά αρνητικά στατιστικά των τροχαίων. Εμείς δε θα αναφερθούμε στις κακοτεχνίες που έχουν γίνει, ούτε στην ολισθηρότητα του δρόμου ή στα όρια ταχύτητας που δεν τηρούνται. Εμείς θα εστιάσουμε στην ατομική ευθύνη που ο καθένας μας έχει σχετικά με την «κατάσταση» στην οποία βρίσκεται το όχημά του, το οποίο από μέσο μεταφοράς μπορεί εν δυνάμει να μετατραπεί σε εν κινήσει θανατηφόρο όπλο.

Οφείλουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας να να φροντίζουμε επιμελώς τον τακτικό έλεγχο του αυτοκινήτου μας. Έχουμε υποχρέωση ηθική και κοινωνική να μεριμνούμε αναφορικά με το όχημά μας, ότι λειτουργούν όλα τα συστήματα σύμφωνα με τα όρια και τους κανονισμούς που προβλέπονται.

Με μια απλή αλλά έξυπνη κίνηση, επιλέγοντας το σωστό ΚΤΕΟ, εξασφαλίζετε ότι το όχημά σας είναι ασφαλές για να κυκλοφορήσει στους δρόμους μας, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών. Τα ΚΤΕΟ AUTOSAFE με το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, τα πιστοποιημένα μηχανήματα ελέγχου που διαθέτουν και την εμπειρία στον χώρο αυτό από το 2004, φροντίζουν για την οδική σας ασφάλεια. Αν το όχημά σας περάσει από ένα σωστό και ολοκληρωμένο έλεγχο και συντηρείται όπως πρέπει, μειώνονται οι πιθανότητες ενός τροχαίου ατυχήματος που θα οφείλεται σε οποιοδήποτε θέμα του αυτοκινήτου.

Γίνετε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος…