• Δυτική Θεσσαλονίκη: Καραβαγγέλη 68, 570 09 Θεσσαλονίκη|Λαγυνά: 15 χμ. Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Καβάλας
  • Υποστήριξη: 2310751241

Δίνουμε αίμα στη μνήμη των προγόνων μας

aimodosia

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Η Εθελοντική Αιμοδοσία έλαβε χώρα την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 είχε την ανταπόκριση του κόσμου.
Πήραμε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμπλήρωση 99 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή, να οργανώσουμε μια ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία καθώς οι ανάγκες για αίμα στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτή την περίοδο.

Το ΚΤΕΟ Autosafe στέκεται πάντα αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που είναι προς όφελος των συμπολιτών μας και καλούμε από τώρα όλους τους πολίτες να ευαισθητοποιηθούν στο κρίσιμο ζήτημα της αιμοδοσίας και της κάλυψης των αναγκών των συνανθρώπων μας σε αίμα. Η διαδικασία διαρκεί μόνο δέκα λεπτά και προσφέρουμε κάτι τόσο πολύτιμο στο συνάνθρωπο μας.

Στο πλαίσιο συνεργασίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν με τη συμμετοχή τους την προσπάθειά μας, τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Χάρη Αηδονόπουλο, το δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Δαγκλή και φυσικά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, που έδωσε το παρών και βοήθησε στις διαδικασίες υλοποίησης της εκδήλωσης.⁣